De huisstijl van Winthontlaan 1

De buitenruimte, begane grond en basement van Winthontlaan 1 krijgen een metamorfose. Daar hoort een nieuwe aansprekende en herkenbare huisstijl bij. Laat je inspireren!

Winthontlaan 1 is een aantrekkelijk en dynamische plek waar je kunt werken werken, ontmoeten en ontspannen. W1 is makkelijk vindbaar en er is van alles te beleven. Het draait allemaal om verbinding. Met de omgeving, het gebouw en met elkaar. Zowel binnen als buiten ervaar je een warme natuurlijke sfeer. Groen, gezondheid en duurzaamheid zijn spot-on in de nieuwe huisstijl.

Het logo

Winthontlaan 1 is het eerste gebouw van de straat. Het beginpunt, het centrale punt, the place to be. Daarom bestaat het logo uit de naam van de straat. Het beeldmerk bestaat uit de W en de 1 en is opgebouwd uit pijlen. Je bent er! Helder, duidelijk en dynamisch. Hier ontmoet je elkaar, hier kom je samen.

De kleuren

De kleuren zijn helder, zakelijk en sfeervol tegelijk. De hoofdkleuren zijn blauw, groen en zilvergrijs. De andere  kleuren zijn signaalkleuren die de aandacht trekken en de weg wijzen. De twee kleuren blauw verwijzen naar water en lucht en staan voor vertrouwen. Het groen verwijst naar natuur, gezond en duurzaam. Rood impliceert actie, energie en ambitie.

Grafische elementen & fotografie

De grafische elementen en fotografie geven W1 een gezicht en staan voor de diversiteit in het gebouw. De beelden zijn sprankelend en stralen actie uit. Ze laten vooral mensen zien die gebruik maken van de faciliteiten in en om het gebouw.

Toepassingen

De huisstijl zul je op verschillende manieren terug gaan zien. Van de de signing buiten, op en in het gebouw, op de website en social media tot in het interieur en bijvoorbeeld op koffiebekers.

Impressies

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.