De verbouwing is gestart!

De verbouwing van de begane grond is in volle gang. We werken aan prachtige nieuwe gedeelde voorzieningen voor iedereen. Op de geplaatste bouwwand van maar liefst 40 meter kun je al een beetje zien hoe het wordt. Onderstaande plattegrond geeft de nieuwe indeling en verschillende gebruiksmogelijkheden weer.

Een gastvrije ervaring

In december vind je op de begane grond van Winthontlaan 1 een servicegerichte en levendige plek waar je kunt werken, ontmoeten en ontspannen. De lichte en open ruimte krijgt een warmere en overzichtelijkere inrichting. Het doel van het nieuwe ontwerp van architectenbureau Hollandse Nieuwe is namelijk het vergroten van de gastvrijheid en de gebruiksmogelijkheden.

Daarom realiseren we tegelijkertijd een volledig nieuw serviceconcept met als eyecatchers een nieuwe receptie met espressobar en een nieuw uitgiftegebied voor het horecaconcept. De vervanging van de keuken geeft de mogelijkheid een nieuw gebied toe te voegen dat geschikt is voor meer creatieve vormen van samenkomen, samenwerken en kennisdelen.

De nieuwe indeling

  1. De receptie area: verwelkomt je met een warme en gastvrije houten receptie en koffiebar
  2. De touch down area: de perfecte plek om te werken, ontmoeten en focussen
  3. Restaurant paviljoens: hier kun je alsof je op een markt bent kiezen uit een grote verscheidenheid aan gezonde wereldgerechten
  4. Het podium: zitten, eten, werken of gewoon genieten; het voelt hier als een park met veel groen en uitzicht op de lucht door het glazen dak
  5. De creatieve area: een flexibele ruimte die je kunt transformeren in vergaderruimte, meditatie- of sportruimte, brainsstormruimte of zelfs een eventruimte.

“All of these areas form a connected whole, allowing Winthontlaan 1 to offer everything you could need in a unique and new way.”

Nuria Ripoll (architect bij Hollandse Nieuwe)

De planning in het kort

We gaan gefaseerd aan het werk en proberen iedereen gedurende de verbouwing zo goed mogelijk te informeren over de voortgang en de overlast te beperken. Samen zo geruisloos mogelijk naar een feestelijke opening in december 2021!

  • De espressobar blijft met een aangepast lunchassortiment zo lang mogelijk open, daarna wordt de functie van espressobar gecombineerd met de receptie en blijft het assortiment gelijk
  • De centrale keuken sluit van begin juli t/m december, het aangepaste assortiment haal je bij de receptiebar (pick&mix) of kun je van tevoren bestellen (grab&go)
  • Gedurende de hele verbouwing blijft de receptie beschikbaar en blijft het gebouw open. Er is een korte periode eind juli waarin de hoofdentree niet open is en de entree via de zijkanten plaatsvindt. De exacte dagen worden nog vastgesteld.
  • De feestelijke opening staat begin december gepland!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.