In december van dit jaar krijgt Winthontlaan 1 een nieuw horecaconcept. Een ‘voorproefje’ van wat je op culinair gebied te wachten staat.

In december vind je bij Winthontlaan 1 drie verschillende horeca-outlets waar je gedurende de dag terecht kunt: First, W1 of a kind en W1 World. Een snelle, gezonde lunch, uitgebreid bijkomen met koffie en iets lekkers, jezelf trakteren op ‘comfort food’ om je humeur een boost te geven of een stevige maaltijd: het kan allemaal. Je kiest wat voor jou op dat moment het beste past.

Nadat je een keuze hebt gemaakt ga je zitten aan de bar of een gezellige lange tafel of deel je met collega’s een bank. Voor optimale ontspanning neem je plaats in een comfortabele fauteuil met een krant of tijdschrift of geniet je van de zon en frisse lucht op het terras. Er komt zelfs een ruimte voor private dining!

First

Van welke kant je ook binnenkomt, deze royale espressobar is nooit ver weg. Je gasten worden hier hartelijk ontvangen en op elk moment van de dag kun je hier terecht voor kwalitatief goede koffie en iets te eten. Van een mooi gepresenteerd ontbijtassortiment (croissants, yoghurtbekers, smoothie) in de ochtend en smaakvolle wraps en broodjes om mee te nemen rondom lunchtijd tot een grab & go assortiment voor late ontbijters, vroege lunchers en iedereen die niet aan lunch toegekomen is. Verder vind je hier informatie over voorzieningen en evenementen, kun je spullen lenen of kopen en ruimtes en fietsen reserveren.

W1 of a kind

W1 of a kind blinkt uit in gezonde lunchgerechten. Stel zelf verrassende broodjes en salades samen uit een regenboog aan ingrediënten, verzamel je favoriete sushimenu bij elkaar of creëer een kleurige pokébowl voor jezelf. Geen zin of tijd om je eigen creatie te maken? Dan neem je één van de ready-made gerechten mee.  Ingrediënten en toppings veranderen mee met het seizoen en we werken zoveel mogelijk met lokale producten. Van het complete assortiment wordt op de menu’s en het buffet de herkomst en voedingswaarde uitgelegd. Zo leer je direct het verhaal erachter kennen, zie je welke ingrediënten uit de omgeving komen en kun je bewuster kiezen.

W1 World

W1 World is gespecialiseerd in warme maaltijden, van streetfood tot plated meals. Voor lunch, diner of om mee te nemen voor onderweg of naar huis. Bij dit sfeervolle uitgiftepunt staat elke keer weer een ander land centraal. Je gaat eigenlijk even op een culinaire reis tijdens je drukke werkweek. De ene keer met een klassieke burger en de andere keer met iets dat je nog nooit eerder proefde. De aansprekende (voor)bereiding gebeurt voor je neus en  je ruikt de heerlijk geurende warme gerechten al. Om verspilling tegen te gaan, kun je overgebleven warme maaltijden aan het eind van de dag gekoeld mee naar huis nemen tegen een gereduceerd tarief.

Geef een reactie