New Work in progress

Op de begane grond en in de basement werken we aan een upgrade van de voorzieningen. Vanaf juli is het zover en start de verbouwing. Wat kun je verwachten qua veranderingen en planning?

De veranderingen beginnen al bij aankomst. W1 krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling en je vindt je weg naar de entree door de heldere signing. Ook ervaar je buiten al meer en gevarieerder groen. De zitmogelijkheden in het park worden vernieuwd. De prominente hoofdingang wordt ingericht als gastvrije ontvangst. Bij binnenkomst wordt je direct begroet door de hostess van de gecombineerde ontvangst en espressobar.

De begane grond en het atrium krijgen een warme en groene uitstraling. Je kunt hier veel meer dan nu terecht om even te werken, nieuwe ideeën op te doen, voor een kop koffie, een lunchmeeting met gasten of een inspirerende expositie.

Werken en ontmoeten

Prettig kunnen werken is een belangrijk ingrediënt voor een geslaagd verblijf bij W1. W1 helpt je erbij met nieuwe werk-, vergader- en ontmoetingsvormen om te brainstormen, samen een idee uitwerken, overleggen in een passende setting, kennis delen en meters maken. Van uitgebreide werkmogelijkheden in de work lounge tot creatieve ruimtes. Een deel van de plekken kun je reserveren, maar er zijn ook altijd plekken waar je (uitsluitend) ad hoc terecht kunt.

Eten & drinken

Voor eten en drinken kun je in de nieuwe setting bij drie verschillende horeca-outlets gedurende de dag terecht: First, W1 of a kind en W1 World. Een snelle, gezonde lunch, uitgebreid bijkomen met koffie en iets lekkers, jezelf trakteren op ‘comfort food’ om je humeur een boost te geven of een stevige maaltijd: het kan allemaal. Klik hier voor meer informatie.

Workshops, events en exposities

Buiten, op de begane grond en in de basement kun je straks gemakkelijk anderen ontmoeten, even meedoen aan een workshop, genieten van een expositie of  sportief aan de slag. Voor alle huurders gezamenlijk bieden we regelmatig kennissessies (presentaties, workshops) en sociale events (lunches, themaborrels, sportlessen, bootcamps). Daarnaast kun je vanzelfsprekend je eigen activiteiten en events hier hosten.

Planning

Wij proberen te zorgen dat iedereen zo min mogelijk last heeft van de verbouwing en werken toe naar de feestelijke opening in december 2021. Wat ga je ervan merken? Vanaf juli start de verbouwing en gaan we gefaseerd aan het werk en dat kan zo af en toe best eens wat geluidsoverlast kan zorgen.

De highlights:

  • De start van de verbouwing is in de eerste week van juli
  • De espressobar blijft met een aangepast lunchassortiment zo lang mogelijk open, daarna wordt de functie van espressobar gecombineerd met de receptie en blijft het assortiment gelijk
  • De centrale keuken sluit van begin juli t/m december, het aangepaste assortiment haal je bij de receptiebar (pick&mix) of kun je van tevoren bestellen (grab&go)
  • Gedurende de hele verbouwing blijft de receptie beschikbaar en blijft het gebouw open. Er is een korte periode eind juli waarin de hoofdentree niet open is en de entree via de zijkanten zal plaatsvinden. De exacte dagen worden nog vastgesteld.
  • De feestelijke opening staat gepland begin december!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.